ΥΛΙΚΑ:
700 γραμμάρια μοσχαρίσιο κιμά
Μισό φλιτζάνι ψιλοκομμένο κρεμμύδι
Μισό φλιτζάνι τριμμένο ψωμί
4 αβγά
2 σκελίδες σκόρδο
Αλάτι και πιπέρι
115 γραμμάρια μπέικον
3/4 φλιτζανιού τυρί κρέμα
100 γραμμάρια τυρί σε φέτες
Μισό φλιτζάνι ψιλοκομμένο κρεμμύδι
Μισό φλιτζάνι τριμμένο ψωμί
4 αβγά
2 σκελίδες σκόρδο
Αλάτι και πιπέρι
115 γραμμάρια μπέικον
3/4 φλιτζανιού τυρί κρέμα
100 γραμμάρια τυρί σε φέτες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατέψτε τον κιμά, τα κρεμμύδια, το ψωμί, ένα αβγό και σκόρδο μαζί με αρκετό αλάτι και πιπέρι σε ένα μεγάλο μπολ.Βάλτε τον κιμά σε μια φόρμα για ρολό. Μετά κάντε μια τρύπα στη μέση.
Αρχικά βάλτε μέσα στην τρύπα μπέικον παντού, ακόμα και στα πλαϊνά. Μετά προσθέστε τυρί κρέμα τα αυγά σε φέτες και το τυρί σε φέτες.Κλείστε από πάνω το ρολό με κιμά.Ψήστε το στους 180 για 60 λεπτά. Είναι έτοιμο!
Αρχικά βάλτε μέσα στην τρύπα μπέικον παντού, ακόμα και στα πλαϊνά. Μετά προσθέστε τυρί κρέμα τα αυγά σε φέτες και το τυρί σε φέτες.Κλείστε από πάνω το ρολό με κιμά.Ψήστε το στους 180 για 60 λεπτά. Είναι έτοιμο!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου