Σνίτσελ χοιρινά

Η κουζίνα της Φωτεινής: Σνίτσελ χοιρινά


Υλικά
4 σνίτσελ χοιρινά
φρυγανιά τριμμένη
2 αυγά
λίγο αλεύρι
αλάτι
πιπέρι
λάδι για το τηγάνι
1 λεμόνι (το χυμό) 
Εκτέλεση
Πλένουμε τα σνίτσελ, τα στραγγίζουμε και τα αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί μέχρι να ετοιμάσουμε τα υπόλοιπα υλικά.Σε ένα βαθύ πιάτο, βάζουμε αλεύρι, αλάτι και πιπέρι και τα ανακατεύουμε.Σε ένα άλλο πιάτο χτυπάμε καλά τα αυγά.βάζουμε τη φρυγανιά σε ένα τρίτο πιάτο.Σκουπίζουμε τα σνίτσελ και τα αλευρώνουμε καλά.Βάζουμε λάδι σε ένα τηγάνι και περιμένουμε να ζεσταθεί.Παίρνουμε τα σνίτσελ ένα-ένα και τα περνάμε πρώτα από το αυγό και μετά από την φρυγανιά και τα βάζουμε στο τηγάνι.Τηγανίζουμε για 5-6 λεπτά από κάθε πλευρά.Τα σερβίρουμε ζεστά περιχύνοντάς τα με το χυμό λεμονιού.

Σχόλια