Γιαουρτόπιτα

H μαγειρικη της Φωτεινής: Γιαουρτόπιτα

ΥΛΙΚΑ

Βάση

5 αυγά
4 φλιτζανάκια ζάχαρη
5 φλιτζανάκια αλεύρι
1 μπεικιν

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Χτυπάμε όλα τα υλικά βάζουμε σε βουτυρωμένο ταψί μεσαίο και ψήνουμε στους 160 βαθμούς μέχρι να πάρει χρώμα

Μείγμα

4 αυγά
 50 γρ κορν φλάουρ
250 γρ σαντιγί
1 κιλό γιαούρτι στραγγιστό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Χτυπάμε όλα τα υλικά και τα προσθέτουμε πάνω στο ψημένο παντεσπάνι ξαναβάζουμε στο φούρνο μέχρι να πάρει χρώμα.



Σχόλια