
ΥΛΙΚΑ
1 kg φασολάκια
2-3 πατάτες κομμένες σε χοντρά κομμάτια
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1/2 συσκευασία ψιλοκομμένη ντομάτα
1 κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
μαϊντανό
σκόρδο
αλατοπίπερο
3/4 φλιτζανιού τσαγιού ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε το λάδι σε κατσαρόλα να ζεστάνει, ρίχνουμε το κρεμμύδι και λίγο σκόρδο. Αφήνουμε ελάχιστα να σοταριστούν και προσθέτουμε τις πατάτες και τα φασολάκια. Τα ανακατεύουμε ελαφρά, ώστε να μαραθούν λίγο και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύουμε καλά, προσθέτουμε νερό και σιγοβράζουμε με σκεπασμένη κατσαρόλα, μέχρι να μαλακώσουν και να μείνουν με το λαδάκι τους.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου