
Υλικα
1 κιλό σπανάκι πλυμένο και κομμένο κομμάτια.
1 φλιτζάνι ντοματοχυμό.
Μια μεγάλη φλυτζανα ρύζι σούπας.
3/4 φλιτζανιού λάδι
Αλάτι
Πιπέρι
Λεμόνι
1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
'Ανηθο ψιλοκομμένο.
Εκτελεση
Ζεματάμε για λίγα λεπτά σε βραστό νερό ,το σπανάκι. Το στραγγίζουμε .Βάζουμε το λάδι στην κατσαρόλα και μόλις κάψει προσθέτουμε το κρεμμύδι.Το σοτάρουμε για λίγο,και προσθέτουμε και το σπανάκι.Το γυρίζουμε μερικές φορές και προσθέτουμε τον ντοματοχυμό.Σιγοβράζουμε για λίγα λεπτά.Προσθέτουμε ζεστό νερό 3-4 φλιτζάνια ,και το ρύζι.Ανακατεύουμε απαλά και προσθέτουμε το αλάτι το πιπέρι και τον άνηθο προς το τέλος.Ψήνουμε το φαγητό σε χαμηλή φωτιά ανακατεύοντας για να μην μας πιάσει.Σερβίρουμε με φέτες λεμονιού.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου