ΥΛΙΚΑ:
1 και 1/4 φλυτζάνια γάλα
1 φλυτζανα μαργαρίνη
1 και μισο φλυτζάνια άχνη
1/2 φλυτζανα κακάο
3 πακέτα πτι μπερ
250γρ. καρύδια αλεσμένα
500γρ. κουβερτούρα
4 κουτ. σούπας αραβοσιτελαιο
1 φλιτζανάκι του καφέ κονιάκ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Λιώνουμε τη μαργαρίνη στο γάλα και αφήνουμε να κρυώσει σε μεγάλο μπωλ.Ρίχνουμε τα πτι μπερ τριμμενα με τα καρύδια και το κακάο με την άχνη έπειτα από πάνω το γάλα το κονιάκ και το λιωμένο βιταμ και πλάθουμε.Σχηματίζουμε 4 μπαστούνια και τα βάζουμε στο ψυγείο σε μεμβράνη για 2 - 3 ώρες.Τις κόβουμε ανά εκατοστό.Λiώνουμε σε μπεν μαρι τη κουβερτούρα με το λάδι.Βουτάμε τις καριόκες και τις τοποθετούμε σε αντικολlητικο χαρτί ή μια σχάρα.Τις βάζουμε πάλι ψυγείο.Όταν κρυώσουν καλά τις τυλίγουμε σε αλουμινόχαρτο.

Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου