ΥΛΙΚΑ:
1 κιλό φιλέτο γαλοπούλα
500γρ. μανιτάρια(κομμένα σε φέτες)
1 πρέζα δεντρολίβανο
1 κρασοπότηρο μαυροδάφνη
5 κουταλιές ελαιόλαδο
1 κουταλιά ξίδι μπαλσάμικο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Σοτάρετε το κρέας στο λάδι,μέχρι να πάρει χρώμα.Σβήνετε με τη μαυροδάφνη και ρίχνετε τα μανιτάρια,το δεντρολίβανο και το μπαλσάμικο.Συμπληρώνετε με λίγο νερό,εάν χρειάζεται,και σιγοβράζετε για 15-20 περίπου λεπτά.

Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου