Κεφτέδες με τόνο

Η κουζίνα της Φωτεινής: Κεφτέδες με τόνο
ΥΛΙΚΑ:
3 κονσέρβες τόνο σε ηλιέλαιο ή ελαιόλαδο σουρωμένο
ξύσμα ενός λεμονιού
1 κουταλάκι της σούπας μαϊντανό χοντροκομμένο
100γρ. φρυγανιά
2 αυγά χτυπημένα
αλάτι,πιπέρι


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζετε τον τόνο σε ένα μπολ και προσθέτετε ξύσμα λεμονιού,το μαϊντανό,την φρυγανιά και τα αυγά.Αλατοπιπερώνετε και ανακατεύετε όλα τα υλικά με το χέρι.Όταν ετοιμαστεί το μείγμα,πλάθετε σε μπάλες τους κεφτέδες.Ζεσταίνετε λίγο λάδι σε ένα τηγάνι και τηγανίζετε τους κεφτέδες,γυρίζετε συνέχεια,μέχρι να πάρουν χρυσαφί χρώμα.Μόλις ετοιμαστούν,τους βγάζετε και τους τοποθετείτε πάνω σε χαρτί κουζίνας. 

Σχόλια