Χοιρινό με ρεβίθια

Η κουζίνα της Φωτεινής: Χοιρινό με ρεβίθια


YΛΙΚΑ:
1 κιλό κρέας χοιρινό χωρίς κόκκαλο σε μπουκιές
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 κουταλιά του γλυκού μαργαρίνη
2 φλιτζάνια ρεβίθια βρασμένα
αλάτι,πιπέρι
κύμινο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:


Βράζουμε το κρέας σε άφθονο αλατισμένο νερό.Δεκαπέντε λεπτά πριν το βγάλουμε από τη φωτιά ρίχνουμε και τα ρεβίθια.Προσθέτουμε αλάτι,πιπέρι και κύμινο και προς το τέλος το ελαιόλαδο και τη μαργαρίνη.

Σχόλια