Μπλινουδια Εβρου


Η κουζίνα της Φωτεινής: Μπλινουδια Εβρου



Υλικα
Για το φύλλο 
1/2 κιλό αλεύρι
λίγο λάδι
λίγο ξύδι
αλάτι
χλιαρό νερό ίσο πάρει.
Για τη γέμιση
φέτα
Εκτέλεση
Φτιάχνω τη ζύμη και την αφήνω να ξεκουραστεί μισή ώρα. Με ένα πιρούνι τρίβω   τη φέτα Ανοίγω τα φύλλα  απλώνω τη γέμιση κάνω φακέλους και ψήνω σε αντικολλητικο τηγάνι η πλάκα χωρίς λάδι και από τις δυο πλευρές.Μόλις βγουν τα αλείφω με βιταμ και από τις δυο πλευρές Και ιδού το αποτέλεσμα!!!!!!

Σχόλια