
ΥΛΙΚΑ:
1 κιλό κολοκυθάκια
αλάτι,πιπέρι
λάδι για τηγάνισμα
ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΥΛΟ:
300γρ. αλεύρι
1/2 κουτάκι σόδα(αναψυκτικό)
1 αυγό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Πλένουμε και κόβουμε τα κολοκύθια σε λεπτές φέτες.Τα αφήνουμε να στεγνώσουν και τα αλατοπιπερώνουμε.Χτυπάμε το αυγό με τη σόδα και ανακατεύουμε με το αλεύρι,ώστε να γίνει παχύρευστος χυλός.Ζεσταίνουμε το λάδι στο τηγάνι.Βουτάμε τα κολοκυθάκια στον χυλό και τηγανίζουμε.Όταν τα βγάλουμε από το τηγάνι,τα βάζουμε σε χαρτί κουζίνας για να στραγγίσουν τα πολλά λάδια.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου