Υλικά
225 γρ αλεύρι
1 κουταλάκι μπεικιν
1 πρέζα αλάτι
150 γρ μαργαρίνη
100 γρ ζάχαρη
70 γρ κοπανισμένα αμύγδαλα
1 αυγό
Εκτέλεση
χτυπήστε στο μίξερ τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη και μετά το αυγό. Ρίξτε το αλεύρι το αλάτι το μπεικιν και ανακατέψτε τα αμύγδαλα. Βάλτε τη ζύμη για λίγη ώρα στο ψυγείο και στη συνέχεια φτιάξτε γύρω στα 30 μπισκότα. Βάλτε τα μπισκότα σε λαδόκολλα σε ταψί και ψήστε σε προθερμασμενο φούρνο 160 βαθμούς για 20 λεπτά
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου