Υλικά
5 αυγά
1 φλιτζάνι ζάχαρη
1 φλιτζάνι αλεύρι
μισό φλιτζάνι κακάο
1 φλιτζάνι μαργαρίνη
2 βανίλιες
μισό φλιτζάνι κονιάκ
Σιρόπι
2 φλυτζάνια ζάχαρη
1 φλιτζάνι κακάο
1 ποτήρι νερό
1 κουταλιά της σούπας μαργαρίνη
3 κουταλιές της σούπας κονιάκ
Εκτέλεση
Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί βουτυρώνουμε ένα ταψί 30 εκατοστών στρώνουμε μέσα το γλυκό και το ψήνουμε στους 170 βαθμούς αέρα για 15 λεπτά. Στο μεταξύ βράζουμε τα υλικά για το σιρόπι για 5 λεπτά. Με το ζεστό σιρόπι σιροπιάζουμε το χλιαρό γλυκό μας τρυπώντας με μαχαίρι να ρουφήξει το σιρόπι.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου