κολοκυθοντοματοκεφτέδες

H μαγειρικη της Φωτεινής: κολοκυθοντοματοκεφτέδες

Υλικά

250 γρ φέτα τριμμένη
2 ντομάτες αποφλοιωμένες και ψιλοκομμένες
2 κολοκύθια τριμμένα στο τρίφτη και σουρωμένα
2 αυγά
1/2 ματσάκι μαϊντανό
αλάτι
πιπέρι
1 η 2  φλυτζάνια αλεύρι 
ελαιόλαδο για το τηγάνι

Εκτέλεση

Σε μια λεκάνη βάζετε όλα τα υλικά και ανακατεύετε προσθέτετε νερό και δουλεύετε με το πιρούνι με να γίνει ένας χυλός λίγο αραιός. Ζεσταίνετε ελαιόλαδο και με ένα κουτάλι παίρνετε μικρές ποσότητες από το χυλό μας και τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν τοποθετείτε σε χαρτί κουζίνας να στραγγίσουν.

Σχόλια