μπουγάτσα εύκολη κατσαρή

H μαγειρικη της Φωτεινής: μπουγάτσα εύκολη κατσαρή


Υλικά

1/2 κιλό φύλλο κρούστας για γλυκά 
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
βιτάμ
1 βανίλια
1 ξύλο κανέλας
άχνη ζάχαρη 
κανέλα τριμμένη

Εκτέλεση

Αλείφετε ένα τετράγωνο ταψί με βιτάμ στη συνέχεια αλείφετε κάθε φύλλο κρούστας ξεχωριστά και το σουρώνετε κατά μήκος. Το τοποθετείτε στο ταψί επαναλαμβάνετε μέχρι να τελειώσει όλο το πακέτο στο τέλος προσθέτετε λίγο βιτάμ ακόμη. Βάζετε το ταψί στο φούρνο στους 200 βαθμούς  μέχρι να ροδίσει .Εν τω μεταξύ σιγοβράζεται για 2 λεπτά το ζαχαρούχο τα ποτήρια του νερού το ξύλο κανέλας και τη βανίλια. Όταν τα φύλλα ροδίσουν τα περιχύνετε με το γάλα αφού αφαιρέσετε τη κανέλα και συνεχίζετε το ψήσιμο μέχρι να πήξει η κρέμα .Σερβίρεται ζέστη πασπαλισμένη με άχνη και κανέλα.

Σχόλια