Υλικά
4 μεγάλα ψάρια(τσιπούρα λαβράκι σφυρίδα κλπ)
χυμός από ένα λεμόνι
3/4 της κούπας ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι τριμμένο
1 κούπα τομάτα τριμμένη
1 κουταλιά της σούπας γεύση λαχανικών knorr
1/2 κουταλιά της σούπας ζάχαρη
2 σκελίδες σκόρδο
1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
αλάτι πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένετε το ψάρι το αλατοπιπερώνετε και το περιχύνετε με το χυμό λεμονιού. Το αφήνετε κατά μέρος και ετοιμάζετε τη σάλτσα. Μαραίνετε σε ένα τηγάνι το κρεμμύδι με λίγο νερό προσθέτετε το λάδι και σοτάρετε το κρεμμύδι μέχρι να ξανθύνει. Ρίχνετε τη τομάτα τη γεύση knorr τη ζάχαρη το σκόρδο το μαϊντανό αλάτι και πιπέρι και σιγοβράζεται για 10 λεπτά. Ρίχνετε σε ταψί λίγο από τη σάλτσα προσθέτετε το ψάρι και σκεπάζετε με την υπόλοιπη σάλτσα. Ψήνετε στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου