Πατατοσαλάτα Γερμανική

H μαγειρικη της Φωτεινής: Πατατοσαλάτα Γερμανική

Υλικά

1,5 κιλό πατάτες ακαθάριστες
300 γρ λουκάνικα Φρανγκφουρτης
1 κόκκινη πιπεριά
1/2 ματσάκι μαϊντανός
1 κρεμμύδι
50 γρ μουστάρδα
200 γρ μαγιονέζα
100 γρ κρέμα γάλακτος
αλάτι
πιπέρι
χυμό λεμονιού
ξύδι

Εκτέλεση

Βράζουμε τις πατάτες ολόκληρες και τις αφήνουμε να κρυώσουν. Τις καθαρίζουμε και τις κόβουμε σε κύβους στη συνέχεια κόβουμε τα λουκάνικα σε ροδέλες και τα σοτάρουμε σε καυτό λάδι. Τ αφήνουμε να στραγγίξουν και τα προσθέτουμε στις πατάτες μαζί με την πιπεριά το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και το μαϊντανό. τ ανακατεύουμε και προσθέτουμε τη μαγιονέζα την μουστάρδα την κρέμα γάλακτος το λεμόνι και το ξύδι. Ανακατεύουμε και παγώνουμε για 1 ώρα στο ψυγείο και σερβίρουμε.

Σχόλια