Υλικά
100 γρ ελαιόλαδο
200 γρ λευκό κρασί
1 κρεμμύδι τριμμένο
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
1/2 ματσάκι μαϊντανό
αλάτι πιπέρι
200 γρ μουστάρδα
1 κιλό ψαρονέφρι
2 πιπεριές πράσινες κομμένες καρέ
Εκτέλεση
Κόβεται το ψαρονέφρι σε φιλετάκια τ αλατοπιπερώνετε. Ζεσταίνετε το λάδι και σοτάρετε τα φιλετάκια και από τις δυο πλευρές προσθέτετε το κρεμμύδι το σκόρδο και τις πιπεριές
. Σβήνετε με το κρασί αφήνετε να τραβήξουν τα υγρά και προσθέτετε την μουστάρδα. Αφήνετε να μαγειρευτεί σε χαμηλή θερμοκρασία για 20 με 30 λεπτά.
Εαν χρειαστεί προσθέτετε λίγο κρασί ακόμα. Το σερβίρετε γαρνιρισμένο με ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου