ΥΛΙΚΑ:
1 πακέτο πένες
1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
2 κρεμμύδια ροδέλες
1 πιπεριά κόκκινη σε ροδέλες
1 πιπεριά πράσινη σε ροδέλες
15-16 ντοματίνια κομμένα στη μέση
1 φλιτζάνι λιαστές ντομάτες κομμένες σε μπαστουνάκια
2 κουταλιές της σούπας πάστα ελιάς
1 φλιτζάνι κρασί λευκό
1 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
1/2 ματσάκι μαϊντανό
αλάτι πιπέρι πάπρικα
2 φλυτζανες τυρί τριμμένο ανθότυρο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζετε τις πένες και τις στραγγίζετε . Ετοιμάζετε την σάλτσα σοτάρετε τα κρεμμύδια και το σκόρδο με το ελαιόλαδο προσθέτετε τις πιπεριές τα ντοματινια και την πάστα ελιάς και όταν έχουν μαλακώσει σβήνουμε με το κρασί αφήνουμε να απορροφηθούν τα υγρά και ενώνουμε με τις πένες. Σερβίρουμε με τυρί τριμμένο.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου