ΥΛΙΚΑ
1 φλιτζάνι τσαγιού μέλι
1/2 φλιτζάνι τσαγιού μαργαρίνη
250 γραμμάρια τριμμένα καρότα
1 κουταλάκι τρίμμα πορτοκαλιού
1 φλιτζάνι τσαγιού γιαούρτι
2 αυγά χτυπημένα
1 κουταλάκι κανέλα
1 κουταλάκι γαρύφαλλο
3 κουταλιές σταφίδα
180 γραμμάρια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1 κουταλάκι μπεικιν πάουντερ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζεσταίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς . Βουτυρώνετε ένα στρογγυλό ταψί 20 cm. Σ ένα μπολ δουλεύετε το λάδι την μαργαρίνη και το μέλι προσθέτετε το γιαούρτι τα μπαχαρικά τα αυγά το τρίμμα πορτοκαλιού και καρότου ενώ δουλεύετε το μείγμα. Αναμιγνύετε το αλεύρι με το μπεικιν . Ρίχνετε στο μείγμα της σταφίδες και σταδιακά το αλεύρι μέχρι να ενωθούν τα υλικά.Αδειαζετε το μείγμα στο ταψί και ψήνετε στους 200 βαθμούς αντιστάσεις για 30 λεπτά μέχρι να ροδίσει.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου