χοιρινό με φασολάκια στη κατσαρόλα

H μαγειρικη της Φωτεινής: χοιρινό με φασολάκια στη κατσαρόλα

ΥΛΙΚΑ 

1 κιλό μπούτι χοιρινό
 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
2 κουταλιές βούτυρο
λίγο ελαιόλαδο
1 ποτήρι κονκασε
1 κιλό φρέσκα φασολάκια
μισό ποτήρι κόκκινο κρασί
αλάτι πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σοτάρουμε  στο ελαιόλαδο και το βούτυρο τα κρεμμύδια προσθέτουμε το χοιρινό κομμένο  και το γυρίζουμε λίγο μέχρι να ροδίσει. Σβήνουμε με το κρασί και όταν έχει απορροφηθεί ρίχνουμε το κονκασε χαμηλώνουμε την φωτιά προσθέτουμε τα φασολάκια και σκεπάζουμε το φαγητό μας εάν χρειαστεί  προσθέτουμε νερό. Το αφήνουμε να σιγοβράζει μέχρι να μαλακώσει το κρέας.

Σχόλια