Υλικά
2 φλυτζάνια τσαγιού σιμιγδάλι χόνδρο
1 φλιτζάνι ηλιέλαιο
3 φλυτζάνια ζάχαρη
6 ποτήρια νερό
1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
Εκτέλεση
Καβουρντίζετε σε κατσαρόλα το σιμιγδάλι με το λάδι μέχρι να σκουρυνει το σιμιγδάλι. Σε άλλη κατσαρόλα ζεσταίνετε το νερό και λιώνετε τη ζάχαρη να πάρει 2-3 βράσεις. Ενώ ψήνετε το σιμιγδάλι αρχίζετε να ρίχνετε το σιρόπι ανακατευοντας όταν απορροφηθεί απο το σιρόπι ρίχνετε την κανέλα ανακατέψτε, Αδειάστε το χαλβά σε ατομικά φορμακια και αφήστε τον να κρυώσει. Ξεφορμάρετε και πασπαλίστε με λίγο κανέλα.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου