Υλικά
500 γρ καθαρισμένη και τριμμένη κόκκινη κολοκύθα
2 αυγά
150 γρ φαρίνα
1 ματσάκι άνηθο
1 ματσάκι μαϊντανό
120 γρ τυρί τριμμένο
δυόσμο
αλάτι
πιπέρι
1 ξερό κρεμμύδι τριμμένο
2 κουταλιές ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Τρίβουμε το κολοκύθι και το στραγγίζουμε. Σοτάρουμε στο ελαιόλαδο το τριμμένο κρεμμύδι και το αφήνουμε να κρυώσει. Ανακατεύουμε το κολοκύθι τα αυγά χτυπημένα τη φαρίνα το άνηθο και το μαϊντανό ψιλοκομμένα το τυρί το δυόσμο αλάτι πιπέρι και στο τέλος το κρεμμύδι. Ανακατεύουμε να γίνει ένας χυλός. Βάζουμε σε ένα τηγάνι λάδι να ζεσταθεί και παίρνουμε κουταλιές από το χυλό και τηγανίζουμε και από τις δυο μεριές.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου