πράσα αλά κρεμ

H μαγειρικη της Φωτεινής: πράσα αλά κρεμ

Υλικά

2 πράσα ψιλοκομμένα
60 γρ βούτυρο
6 κουτ. σούπας κρασί λευκό
1 κρέμα γάλακτος
1 κουταλιά ξερά αρωματικά
αλάτι πιπέρι

Εκτέλεση

Βάζουμε σε ένα τηγάνι το βούτυρο και σοτάρουμε τα πράσα σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος ανακατευοντας. Προσθέτουμε τα αρωματικά αλάτι και πιπέρι και κατεβάζουμε από τη φωτιά μόλις δέσει. 

Σχόλια