κανελόνια γεμιστά


H μαγειρικη της Φωτεινής: κανελόνια γεμιστά

Υλικά

1 κουτί κανελόνια
500 γρ μοσχαρίσιο κιμάς
2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια
2-3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
1 φλιτζάνι λευκό κρασί
1 κονκασε
1 γιαούρτι στραγγιστό
4 κουτ. τυρί τριμμένο
1/2 ματσάκι μαϊντανό
αλάτι πιπέρι

Εκτέλεση

Σοτάρουμε το κιμά με το ελαιόλαδο και  τα κρεμμυδάκια σβήνουμε με το κρασί όταν έχει πιει τα υγρά ρίχνουμε το κονκασε χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να μαλακώσει ο κιμάς .Όταν ετοιμαστεί ο κιμάς αφήνουμε να κρυώσει και γεμίζουμε τα κανελόνια και τα τοποθετούμε σε ένα ταψάκι. Περιχύνουμε με το γιαούρτι πασπαλίζουμε με το τυρί και μαϊντανό και ψήνουμε 40 λεπτά στους 180 βαθμούς αέρα.




Σχόλια