Υλικά
4 πατάτες σε λεπτές στρογγυλές φέτες
3 καρότα σε ροδέλες
2 κρεμμύδια σε ροδέλες
3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
4 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό
1 κούπα ελαιόλαδο
1 κουτάλια της σούπας γεύση λαχανικών
χυμός από 1 λεμόνι
2-3 λαβράκια
2 κουταλιές της σούπας γαλέτα
γαρνίρισμα
2 κουταλιές μαϊντανό
φέτες λεμονιού
Εκτέλεση
Βάζετε σε μια κατσαρόλα το ελαιόλαδο και σοτάρετε τις πατάτες τα καρότα τα κρεμμύδια το σκόρδο και το μαϊντανό ρίχνετε μια κούπα νερό την γεύση λαχανικών και αφήνετε σε σιγανή φωτιά για 15 λεπτά. Στο μεταξύ καθαρίζετε και πλένετε τα λαβράκια. Τα αλατοπιπερώνετε και τα περιχύνετε με το χυμό του λεμονιού. Απλώνετε το περιεχόμενο της κατσαρόλας σε ένα ταψί και τοποθετείτε από πάνω τα λαβράκια. Πασπαλίζετε με τη γαλέτα. Ψήνετε για 20 λεπτά στους 180 βαθμούς. Σερβίρετε με το μαϊντανό και τις φέτες του λεμονιού.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου