Υλικά
1 φύλλο σφολιάτα
1 κιλό κρεμμύδια κομμένα ροδέλες
1 lt γάλα
40 γρ μαργαρίνη
200 γρ τυριά τριμμένα
1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη
αλάτι
πιπέρι
1 αυγό
Εκτέλεση
Στρώνουμε τη σφολιάτα σε ένα πυρίμαχο σκεύος ελαφρώς βουτυρωμένο την τρυπάμε με πιρούνι και την ψήνουμε για 5 λεπτά στους 180 βαθμούς. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τα κρεμμύδια το γάλα το αλάτι το πιπέρι και την ζάχαρη και τα βράζουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να φύγουν όλα τα υγρά. Στη συνέχεια προσθέτουμε την μαργαρίνη δυναμώνουμε την φωτιά και ψήνουμε για 5 λεπτά ακόμη. Προσθέτουμε το αυγό και τα τυριά ρίχνουμε την γέμιση μέσα στο πυρίμαχο ψήνουμε για 40 λεπτά στους 160 βαθμούς .
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου