Υλικά
3 πατάτες
1 κόκκινη πιπεριά
1 πράσινη πιπεριά
1 κίτρινη πιπεριά
5 αγγουράκια τουρσί
2 κρεμμυδάκια χλωρά
λίγο μαϊντανό
1 κύβο κότας
λίγο αλάτι
μισό φλιτζανάκι ελαιόλαδο
1/2 κούπα χλιαρό νερό
Εκτέλεση
Βράζουμε και ξεφλουδίζουμε τις πατάτες. Έπειτα τις κόβουμε σε χοντρές ροδέλες σε ένα μπολ. Παίρνουμε τις πιπεριές και τις κόβουμε κυβάκια. Επίσης κόβουμε και τα αγγουράκια. Ψιλοκόβουμε τον μαϊντανό και τα κρεμμυδάκια, Τα βάζουμε όλα στο μπολ με τις πατάτες και τα αλατίζουμε ελαφρώς. Διαλύουμε το κύβο μέσα στο νερό και το ανακατεύουμε με το ελαιόλαδο. Τα ανακατεύουμε όλα μαζί .
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου