κουλουράκια πορτοκαλιού

H μαγειρικη της Φωτεινής: κουλουράκια πορτοκαλιού

ΥΛΙΚΑ

1 κιλό αλεύρι μαλακό
500 γρ βιτάμ
350 γρ ζάχαρη άχνη
3 αυγά
1 κουταλάκι μπεικιν
1 βανίλια
2 πορτοκάλια λιωμένα στο μπλέντερ εκτός της 
φλούδας

Εκτέλεση

Χτυπάμε το βιτάμ με τη ζάχαρη μέχρι να ενωθούν καλά. Προσθέτουμε ένα ένα τα αυγά. Ρίχνουμε στο μείγμα μας και τα λιωμένα πορτοκάλια και τέλος ανακατευοντας ρίχνουμε το αλεύρι μέσα στο οποίο εχουμε βάλει τη βανίλια και το μπεικιν .Φτιάχνουμε τα κουλουράκια σε ο,τι σχήμα θέλουμε και ψήνουμε σε λαδόκολλα στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.

Σχόλια