ΥΛΙΚΑ:
200γρ. μπέικον σε λωρίδες
4 κρεμμυδάκια στιφάδου σε ροδέλες
500ml ζωμός λαχανικών
350γρ. τρυφερά πράσα
400γρ. αρακάς κατεψυγμένος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τηγανίζετε τις λωρίδες του μπέικον σε αντικολλητικό τηγάνι,να ροδίσει.Το βγάζετε και το αφήνετε να στραγγίσει σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.Προσθέτετε λίγο βούτυρο στο τηγάνι και τηγανίζετε τα κρεμμυδάκια,ώσπου να μαλακώσουν.Βάζετε τον ζωμό να βράσει σε ρηχή κατσαρόλα και βράζετε τα πράσα για 8 λεπτά,να μαλακώσουν.Πέντε λεπτά πριν το τέλος του βρασίματος ρίχνετε μέσα τον αρακά να βράσει.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου