Υλικά:
1 κοτόπουλο κομμένο
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
2 πράσινες ελιές χωρίς κουκούτσι
8 κουτ της σούπας ελαιόλαδο
1 κρασοπότηρο λευκό κρασί
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση
Σοτάρετε το κοτόπουλο με το κρεμμύδι στο ελαιόλαδο. Σβήνετε με το κρασί και προσθέτετε τόσο νερό όσο να σκεπαστεί το κοτόπουλο. Προσθέτετε τις ελιές το αλάτι και το πιπέρι. Σιγοβράζεται για 1 ώρα μέχρι να δέσει η σάλτσα .
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου