Υλικά:
3-4 μπριζόλες μοσχαρίσιες
- Αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
- Πλένουμε τις μπριζόλες βάζουμε αλάτι και πιπέρι Τοποθετούμε στο τηγάνι μας. Σκεπάζουμε με το καπάκι του τηγανιού και ανάβουμε το μάτι στο 4 και αφήνουμε να βράζει σιγά σιγά με τα υγρά τους. Σε μισή ώρα περίπου γυρίζουμε τις μπριζόλες από την άλλη. Όταν ψηθούν από τη μια με χρωματάκι τις γυρίζουμε από την άλλη για 5 λεπτά να πάρουν χρώμα και σβήνουμε. Δεν προσθέτουμε λάδι θα βγάλουν το δικό τους.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου