Υλικά
1 κιλό μύδια καθαρισμένα
1 κρεμμύδι
1 σφηνάκι ούζο
2 ώριμες ντομάτες
1/4 φλιτζ. ελαιόλαδο
1 πρέζα ζάχαρη
1/2 φλυτζ. φέτα σε τρίμματα
ψιλοκομμένο μαϊντανό
1 πρέζα μπουκοβο
Εκτέλεση
Στο ελαιόλαδο σοτάρουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι για 2-3 λεπτά. Προσθέτουμε τα μύδια και το μπουκοβο και σοτάρουμε. Πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη και σβήνουμε με το ούζο. Αφήνουμε 2-3 λεπτά και προσθέτουμε τις τριμμένες ντομάτες βράζουμε για 5-6 λεπτά μέχρι να πυκνώσει η σάλτσα. Πασπαλίζουμε με τα τρίμματα φέτας και τον μαϊντανό .
1/4 φλιτζ. ελαιόλαδο
1 πρέζα ζάχαρη
1/2 φλυτζ. φέτα σε τρίμματα
ψιλοκομμένο μαϊντανό
1 πρέζα μπουκοβο
Εκτέλεση
Στο ελαιόλαδο σοτάρουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι για 2-3 λεπτά. Προσθέτουμε τα μύδια και το μπουκοβο και σοτάρουμε. Πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη και σβήνουμε με το ούζο. Αφήνουμε 2-3 λεπτά και προσθέτουμε τις τριμμένες ντομάτες βράζουμε για 5-6 λεπτά μέχρι να πυκνώσει η σάλτσα. Πασπαλίζουμε με τα τρίμματα φέτας και τον μαϊντανό .
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου