Υλικά
1 κοτόπουλο βρασμένο και κομμένο
2 φλυτζάνια κόκκινο κρασί
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 φλιτζάνι κονκασε
2 δαφνόφυλλα
2 πιπεριές κέρατο σε ροδέλες
1 κόκκινη πιπεριά σε ροδέλες
500 γρ χυλοπίτες
αλάτι πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζουμε το κοτόπουλο και το τεμαχίζουμε. Βάζουμε σε κατσαρόλα το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τις πιπεριές. Σβήνουμε με το κρασί και το αφήνουμε να πάρει μια δυο βράσεις. Προσθέτουμε τις ντομάτες (κονκασε)και τα φύλλα δάφνης χαμηλώνουμε την φωτιά μέχρι να δέσει η σάλτσα στο τέλος ρίχνουμε στην κατσαρόλα το κοτόπουλο και το αφήνουμε να ενωθεί με τα άλλα υλικά της σάλτσας. Σε άλλη κατσαρόλα και με το ζωμό από το κοτόπουλο βράζουμε τις χυλοπίτες . Σερβίρονται μαζί με το κοτόπουλο
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου