Υλικά
2 κουταλιές ελαιόλαδο
1 κουταλιά κρεμμύδι
¼ κ/κ σκόρδο
400γρ ανάμεικτα μανιτάρια
200γρ ρύζι για ριζότο
200γρ λευκό κρασί
2 Κ μουστάρδα απαλή
300γρ νερό
1 κ/κ ζωμό λαχανικών
20γρ ζάχαρη
1 κ/κ αλάτι
½ κ/κ πιπέρι
2 κουταλιές ελαιόλαδο
1 κουταλιά κρεμμύδι
¼ κ/κ σκόρδο
400γρ ανάμεικτα μανιτάρια
200γρ ρύζι για ριζότο
200γρ λευκό κρασί
2 Κ μουστάρδα απαλή
300γρ νερό
1 κ/κ ζωμό λαχανικών
20γρ ζάχαρη
1 κ/κ αλάτι
½ κ/κ πιπέρι
Εκτέλεση:
Στην κατσαρόλα ρίχνουμε το ελαιόλαδο και το ζεσταίνουμε.
Τηγανίζουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, τα μανιτάρια και το ρύζι. Σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε το νερό, την μουστάρδα, την ζάχαρη, το ζωμό, το αλάτι και το πιπέρι. Βράζουμε το ρύζι μέχρι να μαλακώσει
Στην κατσαρόλα ρίχνουμε το ελαιόλαδο και το ζεσταίνουμε.
Τηγανίζουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, τα μανιτάρια και το ρύζι. Σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε το νερό, την μουστάρδα, την ζάχαρη, το ζωμό, το αλάτι και το πιπέρι. Βράζουμε το ρύζι μέχρι να μαλακώσει
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου