Υλικά
4 φλυτζάνια θρυμματισμένα κορνφλεικς
1 φλιτζάνι μαργαρίνη
1 κουταλάκι σούπας ζελατίνη σε σκόνη
1/3 φλιτζανιού ζάχαρη
1/2 κιλό στραγγιστό γιαούρτι
1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
μαρμελάδα της αρεσκείας μας
Εκτέλεση
Σ ένα μπολ ανακατέψτε τα κορνφλεικς με τη λιωμένη μαργαρίνη και στρώστε το πάτο μιας φόρμας και βάλτε τη στο ψυγείο. Ανακατέψτε τη ζελατίνα με τη ζάχαρη και προσθέστε το μισό γιαούρτι και βάλτε το μείγμα σε χαμηλή φωτιά ανακατευοντας μέχρι να λιώσει η ζελατίνα. Αφήστε το μείγμα να κρυώσει. Προσθέστε το υπόλοιπο γιαούρτι. Ανακατέψτε και βάλτε στο ψυγείο για μισή ώρα. Χτυπήστε την κρέμα γάλακτος σε σαντιγί. Ανακατέψτε τη στο μείγμα. Απλώστε το στη βάση της τάρτας και βάλτε το γλυκό στο ψυγείο για 3 ώρες. Γαρνίρετε με μαρμελάδα
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου