Υλικά
1 1/2 φλιτ. ρεβίθια βρασμένα
1/3 φλυτ. ταχίνι
4 κουτ. σούπας χυμό λεμονιού
1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη
2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
1/2 κουταλάκι κύμινο
1/2 κουταλάκι κόλιανδρο
1/2 κουταλάκι πιπέρι
αλάτι
Εκτέλεση
Τρίβετε τα ρεβίθια με το χέρι σας να βγουν οι φλούδες τους. Τα ξεπλύνετε και τα αφήνετε να στεγνώσουν. Αδειάζεται όλα τα υλικά εκτός από το ελαιόλαδο στο μπλέντερ. Δουλεύετε μέχρι να ομογενοποιηθει. Στο τέλος ρίχνετε το ελαιόλαδο και ανακατεύετε ελαφρά.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου