Υλικά
1 κοτόπουλο σε κομμάτια
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
10 ελιές πράσινες χωρίς κουκούτσι
4 κουτ. ελαιόλαδο
1/2 κρασοπότηρο λευκό κρασί
πιπέρι
Εκτέλεση
Σοτάρετε το κοτόπουλο με το κρεμμύδι στο ελαιόλαδο. Σβήνετε με το κρασί και προσθέτετε νερό τόσο όσο να σκεπαστεί το κοτόπουλο. Προσθέτετε τις ελιές και πασπαλίζετε με πιπέρι. Σιγοβράζεται για 1 ώρα μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Τέλεια συνταγή! Ευχαριστούμε πολύ!🎀
ΑπάντησηΔιαγραφή