χοιρινή τηγανιά

H μαγειρικη της Φωτεινής: χοιρινή τηγανιά


Υλικά
4 σουβλάκια χοιρινά έτοιμα (από το σουπερμάρκετ)
1 ξερό κρεμμύδι, σε μικρές φέτες
2 κ.σ. έ.π. ελαιόλαδο
1 σφηνάκι λευκό ξηρό κρασί
1-2 κ.σ. μουστάρδα, πικάντικη
πάπρικα γλυκιά
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε το λάδι στο τηγάνι, αφού το γυρίσουμε να πάει παντού. Βάζουμε τους κύβους του χοιρινού και τις πιπεριές από τα καλαμάκια στο τηγάνι. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και σοτάρουμε για 10 λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα. Σβήνουμε με το κρασί, χαμηλώνουμε τη φωτιά, αλατοπιπερώνουμε, ανακατεύουμε και τη μουστάρδα, πασπαλίζουμε με πάπρικα και γυρίζουμε με μια σπάτουλα απ’ όλες τις πλευρές μέχρι να γίνουν.

Σχόλια