Υλικά
1/2 κιλό καρπούζι
1 φλιτζάνι αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
2 κουταλιές κανέλα
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
1/2 φλιτζάνι μέλι
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε το καρπούζι από τη φλούδα,πολτοποιούμε τη σάρκα στο μπλέντερ και σε ένα μπολ ανακατεύουμε τον πολτό με το αλεύρι. Με ένα κουτάλι παίρνουμε χυλό και τηγανίζουμε σε λάδι μέχρι να ροδίσουν και από τις δυο πλευρές. Τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί περιχύνουμε με το μέλι και πασπαλίζουμε με κανέλα
Δεν έχω ξανά ακούσει ποτέ για καρπουζοτηγανιτες.Τις έφτιαξα πρόσφατα και βγήκαν τέλειες
ΑπάντησηΔιαγραφή